Vacatures Accountmanager

headerfoto

Vacatures Accountmanager

Technisch uitzendbureau
U bent hier: Over ons

Over ons

De website Vacatures Accountmanager is een product van Lionhead HR.
Lionhead HR is als marketing-, communicatie-, en internetbureau gespecialiseerd in de HR branche. Door unieke digitale oplossingen en een sterk marketing concept verbindt Lionhead HR werkgevers, werknemers, zzp’ers, personeelsbemiddelingsbureaus, loopbaancoaches en opleiders op een natuurlijke manier met elkaar.

Wij staan voor de beste match!

Digitale HR netwerk

CVenVacaturebank.nl

CVenVacaturebank.nl is de grootste openbare CV database van Nederland. Werkzoekende, ZZP'ers en de kandidaten van personeelsbemiddelingsbureaus zijn zonder inloggen in te zien. Deze laagdrempelige werkwijze zorgt ervoor dat werkgevers eenvoudig op zoek kunnen naar hun beste kandidaat. Met wie ze uiteindelijk zaken doen is aan de opdrachtgever.

Niche vacaturesites

Zoveel mensen zoveel wensen. De één wil altijd een totaal aanbod zien, de andere voelt zich prettiger met specialisten onder elkaar. Wij geloven dat je met gericht schieten vaak meer bereikt maar met hagel schieten juist dat spontane contact op doet.. Wij bieden met één handeling beide aan. Door je vacature of CV op CVenVacaturebank.nl te plaatsen sta je tussen het totale aanbod en wordt de vacature of CV doorgeplaatst naar niche sites zoals VacaturesElektromonteur.nl, WerkpleinAmsterdam.nl , UitzendbureausRotterdam.nl, etc.

Wij lanceren wekelijks nieuwe niche sites

Personeelsbemiddelingsbureaus

De beste partner voor u!

Lionhead HR werkt voor werving & selectie-, uitzend- en recruitmentbureaus.

Onze kracht is creativiteit koppelen aan realisatie. Wij staan dagelijks in contact met onze klanten en weten zo dus wat er speelt en waar behoefte aan is. Wij richten ons niet op één speciale doelgroep, maar bedienen de gehele HR branche en bereiken zo ook de latent werkzoekenden.

Met een eigen team van marketeers, ontwikkelaars, designers en projectleiders weten wij de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wij bieden een full service concept. Naast Internet Marketing kunt u bij ons ook terecht voor:

- website development.
- klanten- en medewerkerstevredenheidonderzoek.
- maatwerk software development.
- koppelingen bedrijfssoftware met webapplicaties.

Bedrijven

Doelgericht en efficiënt

Lionhead HR ondersteunt bedrijven bij het efficiënt uitzetten van vacatures. Deze komen in beeld bij de juiste doelgroep. Ons uitgebreide netwerk van vacaturesites garandeert contact met de doelgroep via verschillende wegen.

De aangesloten kandidaten motiveren wij om actief bezig te zijn met hun CV. Zo bieden wij steeds nieuwe  functionaliteiten aan en zetten wij regelmatig acties op. Hierdoor is ons platform één van de actiefste HR platformen op social media.

Wij bieden een totaaloplossing voor de HR branche. Van opleiding tot loopbaancoach, van stages tot uitzendbureau, etc. Hierdoor zijn wij in staat om ook de latent werkzoekenden te bereiken.

Bel ons om u te adviseren