Vacatures Accountmanager

headerfoto

Vacatures Accountmanager

Technisch uitzendbureau
U bent hier: Home - Cvs

CV Inside sales representative Den Haag

Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 61

Woonplaats: Den Haag

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Dec. 2014 – Heden
Functie Freight forwarder/Business Development. Het van A-Z afhandelen van export- en importzendingen via lucht- en zeevracht. Het uitbrengen van offertes. Het benaderen van bestaande en nieuwe prospects via warm - or cold calling, bezoeken van bestaande relaties als ook het bezoeken van prospects.

Mrt 2011 – Nov. 2014
Watson Marlow Rotterdam, Functie Internal Sales Manager: Aansturen van de Binnendienst en de magazijnmedewerker. Verantwoordelijk voor de Registratie en afhandeling klachten, Opstellen rapportages voor de countrymanager, Bepalen en uitzetten Marketing strategie voor de Benelux, waaronder het voorbereiden van verschillende beurzen, het onderhouden van de Nederlandse website en het verzorgen van Nederlandse en Franstalige mailingen.

Sep 2009 – mrt 2011
Bellville Rodair International BV Hoofddorp, Functie: Customer Service and Operations agent.
Uitbrengen offertes en opvolgen ervan. Afhandelen van zendingen zowel import als export voor de Nederlandse en de Belgische markt. Contact onderhouden met klanten door middel van regelmatig bezoek en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Jan 2008 tot Aug. 2009
ABX logistics Air & Sea te Schiphol. Werkzaam op de afdeling Insight sales & Customer Service. Uitbrengen van offertes en opvolgen. klantencontact onderhouden, mailings verzorgen en alle andere voorkomende werkzaamheden. Verantwoordelijk voor special account oa. order management. Sinds Oktober 2008 is ABX Logistics overgenomen door DSV Air & Sea

Jan 2007 tot Dec. 2007
Ceva Logistics te Schiphol. Werkzaam op de afdeling customer service voor special accounts. Aansturen van een team bestaande uit 3 personen. Tevens algemeen contact persoon voor deze account. Inhouse gewerkt bij klant als algemeen contact persoon voor een periode van 3 maanden.

Juni 2006 tot Dec 2006
Kalmeijer BV te Den Haag. Werkzaam als hoofd verkoop binnendienst. Verantwoordelijk voor het verwerken van de binnenkomende orders tot aan de verzending ervan.
Contact onderhouden met de klanten in verband met de betalingen en de afleveringen, regelen van het transport. Maandelijks berekenen van de provisie en de rekening courant van de vertegenwoordigers. Tevens werkzaam als export manager.

Apr. 2002 tot juni 2006
Empol BV te Delft werkzaam als hoofd Binnendienst. Verantwoordelijk voor het hele proces van orderaanname tot aan de verzending van de goederen. Uitbrengen van offertes. Maandelijks opleveren van de verkoopcijfers en fungeren als vraagbaak voor de accountmanagers. Contact onderhouden met de leveranciers van de goederen. Sinds januari 2006 gedetacheerd naar België in verband met een reorganisatie.

Okt. 1995 t/m Mrt. 2002
Via diverse uitzendbureau’s werkzaam bij KPN Telecom als management assistente bij diverse afdelingen binnen KPN. Begonnen als Management assistente en via office manager doorgestroomd naar de functie van Project Coördinator. van juli 1999 t/m maart 2002 in vaste dienst.

Mrt 1995 t/m Okt 1995
Manders Premier B.V. te ‘s Gravenzande werkzaam als account manager, verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden voor een groep van landen waaronder o.a. order aanname, orderbewaking, facturatie, controle openstaande facturen, prijsafspraken maken, ondersteuning van de vertegenwoordiger in het buitenland en het regelen van het transport van de te verschepen goederen.

Sept. 1987 t/m Feb. 1995
MCC Nederland b.v. te ‘s Gravenzande, werkzaam als medewerkster verkoop binnendienst. Daarna doorgegroeid naar de functie van Hoofd Expeditie Administratie.
Verantwoordelijk voor het hele proces van orderaanname tot aan de verzending van de goederen. Orderbewaking, facturatie, aansturing magazijn, het regelen van het vervoer met de bijbehorende documentatie en de administratieve financiële afwikkeling.

Jan 1986 t/m Jul 1987
Randstad uitzendbureau, voor verschillende bedrijven diverse administratieve werkzaamheden verricht. O.a. als assistente voor een buitenlandse firma tijdens een project in Nederland en als secretariaatsmedewerkster bij de Westlandse kabelexploitant.

Aug. 1978 t/m Dec 1980
Van der Hout transport BV te ‘s Gravenzande, werkzaam als administratief medewerkster

Opleidingen en cursussen: Mavo, 1978
Middenstandsdiploma, 1984
Dangerous goods regulations vanaf 1995, (moet verlengd worden.)
Transport & Logistiek via Oram, 2008

Certificaten
Professionele telefoniste en receptioniste
Introductie luchtvracht
Diverse computer trainingen.
Middle Management oa. communicatie

Workshops
Documenten bij export, Fenedex
Accreditieven, Kamer van Koophandel

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B,E

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Persoonlijke eigenschappen
Collegiaal, teamplayer, stressbestendig, zelfstandig, accuraat, doorzetter, sociaal. Beschik over een gezonde dosis humor en weet van aanpakken.

Hobby's en interesses: Country line-dansen, Organiseren van Country line dans wedstrijden, motorrijden, paardrijden, tennissen, muziek, lezen, koken

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV

Gerelateerde Cv's